021-88060535

@Column1

هر صنعتی اصطلاحات فنی خاص خودش را دارد و صنعت هتلداری نیز از این قاعده مستثنی نیست. نکته اینجاست که اگر شما این اصطلاحات را درباره هتل ها بدانید، راحت تر می توانید هتل محبوب خود در شهر مورد نظرتان را پیدا و آن را رزرو کنید. به هر حال این یک واقعیت است که هیچ چیزی بدتر از آن نیست که به محض ورود به یک هتل این را احساس کنید که هتلی که برای اقامت انتخاب کرده اید، آن چیزی نبوده که فکرش را می کرده اید. برای اینکه این اتفاق هیچ وقت برای شما رخ ندهد و شما بتوانید با خواندن اطلاعات هتل های مختلف، راحت متوجه شوید که هر هتل چه شرایط و چه امکاناتی دارد، کافی است که این مطلب را بخوانید تا یک بار برای همیشه با اصطلاحات کاربردی و رایج رزرو هتل ها آشنا شوید.

چند اصطلاح رایج و کاربردی برای رزرو هتل ها

Advance rates

اگر این اصطلاح را در هنگام رزرو یک هتل دیدید، باید این را بدانید که آن هتل یک نرخ ارزانتر را برای مهمانانی که زودتر از حالت عادی نسبت به رزرو هتلشان اقدام می کنند، در نظر گرفته است. البته نکته دیگری که باید به آن توجه کنید، این است که مهمانان برای استفاده از این آفرهای ویژه باید از قبل هزینه هتل را کامل پرداخت کنند و معمولا این دسته از افراد نمی توانند در صورت کنسل کردن، هزینه پرداخت شده را پس بگیرند.

@val3

Walk-in

یک عبارت رایج دیگر در صنعت هتلداری، عبارت " Walk-in" است. این اصطلاح برای هتل هایی به کار برده می شود که مهمانان می توانند بدون رزرو قبلی، خیلی راحت به داخل هتل بروند و به کانتر پذیرش درخواست یک اتاق را بدهند. گفتنی است که گاهی اوقات و در مواقع خاص، توریستان می توانند در هتل هایی که اتاق های خالی زیادی دارند، با این روش با یک نرخ ویژه و قیمت مناسب اتاقشان را رزرو کنند. البته نکته دیگر این است که ممکن است مهمانان نتوانند با این روش هتل خوبی هم در شهر مد نظرشان پیدا کنند و اصولا به توریستان توصیه می شود که برای اینکه سفر راحت تری داشته باشند و در شهر و کشور غریبه سرگردان نشوند، از قبل هتلشان را رزرو کنند.

Limited-service hotel

اگر این اصطلاح را درباره یک هتل شنیدید و یا این عبارت را در توضیحات هتل خواندید، باید این را بدانید که هتل مورد نظرتان فقط اتاق مهمان دارد و در آن امکانات رفاهی مختلف مثل رستوران و ... وجود ندارد.

Nightly minimum

این عبارت برای هتل هایی به کار برده می شود که مسئولین آن یک حداقل را برای تعداد شب هایی که باید مهمانان آن هتل را می توانند رزرو کنند، در نظر گرفته است. برای مثال ممکن است که مینیموم در نظر گرفته شده برای یک هتل، 3 شب باشد. در این صورت هیچ کسی نمی تواند آن هتل را برای 2 شب رزرو کند و حتما باید 3 شب در آن اقامت داشته باشد. لازم به ذکر است که معمولا هتل ها در فصل توریستی سال این محدودیت را برای مهمانان در نظر می گیرند.

Seasonal

عبارت " Seasonal" که به معنی "فصلی" است، وقتی در مورد یک هتل به کار برده می شود که درب های آن هتل یا مثلا رستوران ها و یا دیگر امکانات آن هتل در فصل غیر توریستی سال بسته شود. مثلا اگر بگویند که یک استخر فصلی در یک هتل وجود دارد، این بدین معنی است که در فصل سرما یا در واقع فصل غیر توریستی سال، امکان استفاده از آن استخر برای مهمانان وجود ندارد.

En suite

اگر این عبارت را در قسمت توضیحات یک هتل دیدید، باید این را بدانید که اتاق های آن هتل دارای حمام اختصاصی هستند.

@val3

Shared bathroom

این عبارت بدین معنی است که اتاق های هتل حمام اختصای ندارند و به جای اینکه هر اتاق یک حمام شخصی داشته باشد، یک یا چند حمام برای استفاده چندین اتاق یا حتی یک طبقه از هتل تعبیه شده است.

Suite

نکته ای که باید مد نظر داشته باشید، این است که عبارت "سوئیت" در هتل های مختلف معانی مختلف دارد. مثلا ممکن است که در یک هتل این عبارت به یک واحد اقامتی گفته شود که بیشتر از یک اتاق دارد و از طرفی ممکن است که در هتل دیگر، این عبارت به اتاقی اطلاق شود که از یک اتاق استاندارد فضای بیشتری دارد.

Efficiency

این عبارت معمولا به عنوان نام اتاق هایی به کار برده می شود که یک آشپزخانه کوچک و همین طور یک فضای ناهارخوری هم دارند. البته در بعضی از هتل ها، در این اتاق ها وسایل آشپزی محدود هستند و در بعضی هایشان اجاق گاز نیز وجود ندارد. پس اگر می خواهید یک اتاق " Efficiency" برای خود رزرو کنید، بهتر است که توضیحات هتل مورد نظرتان را کامل تر بخوانید و ببینید که دقیقا در آشپزخانه آن چه امکاناتی وجود دارد.

Aparthotel

کلمه "آپارت هتل" معادل کلمه "هتل آپارتمان" است. این عبارت معمولا در کنار نام هتل هایی می آید که اتاق هایشان مثل یک واحد آپارتمانی به نظر می رسند و آشپزخانه و فضای نشیمن مجزا دارند. نکته اینجاست که در بعضی از این هتل ها، رستوران یا محلی برای سرو صبحانه و وعده های غذایی دیگر وجود ندارد و مهمانان باید خودشان برای خودشان آشپزی کنند. البته همان طور که گفته شد، در بعضی از هتل آپارتمان ها، شرایط به این گونه است و بعضی هایشان مجهز به رستوران هم هستند.

Adjoining rooms

این عبارت در مورد اتاق هایی به کار برده می شود که دقیقا در کنار هم قرار گرفته اند و یک دیوار مشترک دارند.

Connecting rooms

این عبارت مربوط به اتاق هایی می شود که درست کنار هم هستند و از داخل با یک درب به همدیگر متصل شده اند. در واقع فرق این اتاق ها با اتاق های " Adjoining rooms" در این است که با یک درب به هم متصل شده اند. با این حساب باید بگوییم که این اتاق ها برای اقامت خانواده هایی که دو اتاق مجزا و در عین حال مرتبط به هم می خواهند، مناسب هستند.

Ocean-front

این عبارت برای هتل یا اتاق های یک هتل به کار برده می شود که از طریق یک پنجره یا یک فضای روباز به اقیانوس چشم انداز مستقیم دارند.

Partial ocean-view

این عبارت هم درست مثل عبارت قبلی مربوط به یک هتل یا اتاق های یک هتل می شود که به اقیانوس چشم انداز دارند. اما فرق این عبارت با قبلی در این است که چشم انداز این اتاق ها به اقیانوس محدود است و یا مسدود شده است.

@val3

Full board

یکی از پرکاربردترین اصطلاحات رایج درباره هتل ها، عبارت "فول برد" است. خوب است این را بدانید که فول برد برای بیان نوع خدمات یک هتل به کار برده می شود و بدین معنی است که اگر یک نفر یک هتل فولبرد رزرو کند، با هزینه ای که پرداخت می کند، می تواند به جز استفاده از اتاق آن هتل، صبحانه، ناهار و شامش را هم در همان هتل میل کند. نکته دیگر اینکه در این هتل ها معمولا وعده های غذایی به صورت سلف سرویس سرو می شوند.

Half board

اگر شما یک هزینه را بابت رزرو یک هتل هافبرد پرداخت کنید، می توانید صبحانه و همین طور ناهار یا شامتان را در آن هتل میل کنید. در واقع در این هتل ها معمولا 2 وعده غذایی به جای 3 وعده غذایی برای مهمانان سرو می شود و معمولا سبک سرو غذاها هم در این هتل ها به صورت سلف سرویس است.

Bed-and-breakfast

در هتل هایی که با نام " Bed-and-breakfast" یا "BB" شناخته می شوند، مهمانان می توانند علاوه بر استراحت در اتاق مورد نظرشان، از خدمات سرو صبحانه نیز بهره مند شوند. نکته دیگر اینکه صبحانه ای که در این هتل ها سرو می شود، هتل به هتل متفاوت است و ممکن است در یک هتل مختصر و در هتل دیگر مفصل باشد.

All-inclusive

هتل هایی که با نام هتل آل اینکلوسیو یا به صورت مختصر با نام هتل آل شناخته می شوند، هتل هایی هستند که در آن ها وعده های غذایی و نوشیدنی ها به صورت رایگان برای مهمانان سرو می شود و در بعضی از آن ها مهمانان می توانند از امکانات تفریحی و ورزش های آبی و همین طور امکاناتی مثل وای فای به رایگان استفاده کنند. گفتنی است که خدمات هر هتل آل با هتل آل دیگر متفاوت است و به همین دلیل شما باید قبل از رزرو یک هتل آل، در مورد خدمات آن سوال بپرسید و ببینید که دقیقا با هزینه ای که پرداخت می کنید، می توانید از چه خدماتی به صورت رایگان استفاده کنید.

Ultra-All-inclusive

معمولا هتل های یو آل یا همان هتل های آلترا آل اینکلوسیو خدمات جامع تری از هتل های آل دارند و خدماتشان معمولا به گونه ای است که مهمانان می توانند انواع خوراکی ها را به صورت شبانه روزی در آن هتل میل کنند و معمولا برنامه زمانی جامع تری برای سرو غذا و نوشیدنی به نسبت هتل های آل دارند.

Continental breakfast

اگر توضیحات هتل های مختلف را مطالعه کنید، می بینید که در بعضی از هتل ها صبحانه ها به صورت سلف سرویس سرو می شوند و در مقابل برای صبحانه بعضی از هتل ها عبارت " Continental breakfast" یا "صبحانه قاره ای" به کار برده می شود. نکته اینجاست که در مورد دوم، معمولا صبحانه ها مختصرتر از صبحانه های سلف سرویس هستند و معمولا شامل نان، کره و مربا و مواد غذایی این چنینی می شوند. در واقع باید بگوییم که صبحانه های قاره ای همان صبحانه سرد هستند و معمولا مواد غذایی گرم در آن ها سرو نمی شود.

Concierge

یکی دیگر از اصطلاحات رایج درباره هتل ها، اصطلاح " Concierge" است. اگر شما هم این عبارت را که به معنای دربان یا مستخدم است در توضیحات یک هتل دیدید، باید این را بدانید که در این هتل یک سری خدمه وجود دارند که به مهمانان در رزرواسیون رستوران و رزرو تورهای گشت شهری و ترانسفر کمک می کنند. گفتنی است که انعام دادن به این خدمه اختیاری است و نکته دیگر اینکه گاهی اوقات مسئولین کانتر پذیرش، این خدمات را به مهمانان ارائه می کنند.

Animation team

اگر این را شنیدید که یک هتل تیم انیمیشن دارد، باید این را بدانید که در این هتل یک سری نیرو استخدام شده اند که برای مهمانان یک سری بازی یا ورزش های خاص تدارک می بینند تا مهمانان در طول اقامت در آن هتل سرگرم باشند و اقامت مفرحی داشته باشند.

Infinity-edge pool

در نهایت خوب است این را بدانید که اگر گفته شده که در یک هتل استخر اینفینیتی یا استخر بی نهایت وجود دارد، بدین معنی است که استخر شنای آن هتل به گونه ای طراحی شده است که آب در آن تا لبه استخر پر است و دور تا دور آن استخر را شیشه پوشانده است و با این روش به نظر می رسد که آن استخر بدون انتها یا در واقع بدون مرز است. لازم به ذکر است که این استخرها جلوه بصری خاصی دارند و شنا در آن ها تجربه خاص تری از شنا در یک استخر معمولی است.

امیدواریم که با خواندن این مطلب توانسته باشید با پرکاربردترین اصطلاحات هتل ها آشنا شوید و حالا بهتر سر دربیاورید که هتل مورد نظرتان دقیقا چه امکاناتی دارد و اقامت در آن به چه شکل است. برای رزرو آنلاین بلیط هواپیما خود به هر نقطه از جهان و ایران می توانید به وب سایت آذین گشت مراجعه کنید.